Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Tylsä elämä

14.02.2011, peukaloinen

Elämäni on tällä hetkellä todella tylsää. Haluaisin olla ihan joku muu ja jossain muualla.

Teen parhaillaan opinnäytetyötä, jonka pitäisi valmistua kuukauden sisällä. En ole tällä hetkellä töissä, joten hengailen vaan kotona tai Tampereella jossa opinnäytetyökaverini asuu. Joinakin päivinä en saa mitään aikaiseksi ja joinakin päivinä kirjoitan opparia. En jaksa siivota, en liikkua enkä tehdä ruokaa. Syön jotain epämääräistä paskaa ja nukun paljon. Motivaatio opparin tekemiseen on tällä hetkellä nolla. Jäljellä on vaan kirjottaminen, mut ei natsaa. Blaah. Kohta alkaa sijaisuudet; viikko töissä, kaks viikkoo vapaalla jne. Ja sitä ennen täytys saada kelvolliseen muotoon toi oppari, että sais valmiiks huhtikuun alkuun. Ei jaksais kiinnostaa yhtään. Ei kiinnosta yhtään mikään just nyt.

Opinnäytetyön tekemiseen on liittynyt vahvasti alkoholi, olemme tehneet parini kanssa työtä hyvin pitkälle eräässä istuskelupaikassa. Joka toinen päivä menee 3 kaljaa. Isä on alkoholisti ja tiedän, että minulla alttius riippuvuuksiin. Tupakoin ja en meinaa millään päästä eroon siitä. Äsken join yhden siiderin ja alkoi vituttaa niin paljon, että otin viinapaukun. Huolestuttavaa, eikö? Tupakkaa palaa ihan järjetön määrä. Poltan, vaikka se tuntuisi pahalta suussa ja keuhkoissa.

Olo on ihan sietämätön, olen todella ahdistunut. Tämä alkoi lauantaina, eikä meinaa loppua millään. Tekee vaan koko ajan mieli dokata tai polttaa. Olen ollut ahdistunut ennenkin, mutten pitkään aikaan näin pahasti. Päässä on tuhat ajatusta, eikä missään ole mitään järkeä.

Aina kun minua alkaa tarpeeksi paljon ahdistamaan, palaan ajattelemaan ulkonäköäni. Ahdistukseni ilmenee itseinhona kehoani kohtaan. Haluaisin olla laiha ja timmi. Haluaisin olla baarissa ja tuntea kuinka minua katsotaan. Haluaisin olla niinkuin tytöt noissa kaikissa tanssivideoissa. Haluasin niin paljon.

Millähän tää pää pysyis pari kuukautta kasassa?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *